Raport de expertiza judiciara contabila

Trimis la data: 2014-06-30
Materia: Contabilitate
Nivel: Facultate
Pagini: 8
Nota: 9.95 / 10
Downloads: 1
Autor: marinka_0907
Dimensiune: 21kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui seminar:
Prezentul raport a fost intocmit la cererea expertului judiciar cu dreptul de a efectua expertize judiciar contabile si financiare d-nei Croitoru expert contabil (In baza Certificatului de Calificare 00443121 eliberat de catre Centrul National de Expertiza Judiciara de pe linga Ministerul Justitiei al Republicii Moldova si inregistrat in Registrul de Stat al expertilor judiciari atestati la 14 mai 2012 cu numar de inregistrare 43 (M.O. al R.M. nr. 26 din 20 iunie 2012).

Seminarii similare:

Raportul de expertiza contabila a fost solicitat de catre Judecatoria Chisinau, sector Centru Nr. 10-CVB din 04 aprilie 2013 de catre juecatorul Ion Morari, pentru efectuarea expertizei contabile judiciare pe dosarul civil nr. 21.34 din 10.04.2013 privind nerespecatrea obligatiilor asumate referitor inregistrarea banilor in cont la termen de catre B.C. "Victoriabank" S.A. , dosar deschis la cererea dnei Cuza Mariana. Raportul a fost intocmit de catre expertul Centrului National de Expertize Judiciare,Croitoru Ala.

La intocmirea raportului petru efectuarea corectarilor si prezentarea concluziilor cuprinse in raport au fost inaintate urmatoarele intrebarii :
1. Corectitudinea procedurii de deschidere a contului de card la B.C. "Victoriabank" S.A. fil.31, agentia 7.
2.Corectitudinea procedurii de informare a clientului referitor la schimbarea sistemului de transferuri internationale, cu adoptarea codului IBAN.

Expertul a inaintat un demers la 11aprilie 2013, referitor la prezentarea documentelor necesare efectuarii expertizei, de catre partile implicate in dosar. Prin urmare conform demersului deschis au fost solicitate urmatoarele documente de la B.C. "Victoriabank" S.A., fil.31, agentia 7, pentru dna Cuza Mariana :
Expertiza contabila in legatura cu corectitudinea deschiderii contului de card dn-ei Cuza Mariana la B.C. "Victoriabank" S.A. fil.31, agentia 7.

In conformitate cu dosarul civil nr. 21.34 din 10.04.2013 si documentelor anexate la dosar de catre experti au fost stabilite urmatoarele:
In regulamentul privind cardurile bancare este specificat in capitolul II referitor la emiterea, utilizarea si acceptarea cardurilor bancare procedura de deschidere a contului de card, cu toate documentele necesare solicitate de la persoana fizica acestea incluzind:
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.