Retelele WAN

Trimis la data: 2013-04-17
Materia: Informatica
Nivel: Liceu
Pagini: 1
Nota: 9.60 / 10
Downloads: 0
Autor: cyp_l
Dimensiune: 14kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui seminar:
Tema aleasa:Retelele WAN, are ca scop atingerea in mare parte a compententelor vizate conform Standardelor De Pregatire Profesionala solicitate de specializarea pe care am facut-o in timpul liceului, contribuind astfel la o buna formare profesionala in domeniu.Proiectul este structurat in capitole, abordate separat ca parti distincte. Contribuitia personala privind elaborarea proiectului consta in selectarea informatiilor tehnice / practice si teoretice specifice specializarii.

Seminarii similare:

Lucrarea prezinta in mod sintetic si actualizat sub forma unor scheme principale, aspecte, importanta, rolul retelelor WAN.In elaborarea lucrarii am folosit cunostinte tehnice si teoretice asimilate la diferite module studiate in anii de liceu : Circuite electronice, Instalarea sistemului de calcul, etc.

Retelele WAN sunt acelea care in general interconecteaza retelele LAN aflate la mare distanta geografica.Retelele WAN opereaza la nivelul straturilor 1 si 2 ale modelului OSI:opereaza pe distante mult mai mari decat LAN-urile de aceea cel mai adesea folosesc serviciile oferite de un ISP.

Retelele de mare intindere folosesc o gama de echipamente special adaptate pentru cerintele acestora:routere,modemuri,comm server si swichuri WAN.In partea finala a lucrarii am specificat bibliografia utilizata.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.