Sa se realizeze o prezentare electronica a Bibliotecii Judetene Aman

Trimis la data: 2013-05-31
Materia: Informatica
Nivel: Facultate
Pagini: 2
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: truscescu
Dimensiune: 291kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: pdf
Acorda si tu o nota acestui seminar:
1. Pe partitia E: (date), in directorul drept3 sa se creeze un director cu numele studentului (file-new-folder). In directorul cu numele studentului sa se creeze un subdirector cu numele Prezentare2 (file-new-folder). In directorul Prezentare2 sa se creeze o prezentare electronica Biblioteca (file-new-prezentare microsoft powerpoint).

Seminarii similare:

2. Sa se gaseasca, folosind un browser Internet, site-ul Bibiotecii Judetene Aman. Sa se deschida pagina principala a site-ului si apoi sa se acceseze informatii despre istoric, program si personalitati doljene.
3. In prezentarea Biblioteca sa se insereze intr-un diapozitiv de tip titlu, titlul Biblioteca Judeteana Aman si subtitlul numele studentului.
4. Sa se aplice designul Turist. (proiectare-teme).

5. Sa se insereze un diapozitiv vid (pornire-diapozitiv nou-necompletat) in care sa se insereze textul artistic de tip 3D "Biblioteca" (insert- wordart) si o imagine reprezentativa (insert-picture.). Sa se formateze cele doua obiecte astfel incat sa li se modifice aspectul.
6. Sa se insereze 4-5 diapozitive de tip titlu si continut care vor contine titlul Istoric si informatii despre istoricul bibliotecii.
7. Sa se insereze un diapozitiv doar titlu. Titlul noului diapozitiv va fi A©ProgramA>>. Sa se insere un tabel cu 6 randuri si 3 coloane (insert-table). Capatul de tabel este : Sala, Ziua, Ora. Sa se completeze tabelul cu informatii referitoare la programul de lucru al bibliotecii.

9. Sa se modifice diagrama intr-un aspect dorit folosind toate optiunile de formatare.
10. La finalul prezentarii sa se copieze al doilea diapozitiv. In acest diapozitiv sa se schimbe imaginea reprezentativa si continutul textului artistic in "Personalitati doljene".
11. Sa se insereze un diapozitiv doar titlu. Titlul noului diapozitiv va fi A©PersonalitatiA>>. Sa se insereze un SmartArt de tip lista cu marcatori care va contine in nivelul 1 literele A, B, C si in nivelul 2 cate 3 personalitati a caror initiala este egala cu litera din nivelul

1. Sa se schimbe culorile si stilul SmartArt.
12. Intre diapozitive sa se aplice efecte de tranzitie (animation-transition...)
13. Sa se vizualizeze prezentarea in mod sortare (view-slide sorter), apoi in in mod show (view-slide show), apoi normal.
14. Sa se completeze prezentarea cu alte informatii despre biblioteca.
15. Sa se salveze si sa se inchida prezentarea.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.