Testarea sistemelor de calcul

Trimis la data: 2009-05-29 Materia: Electronica Nivel: Facultate Pagini: 15 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Tudor Marinescu Dimensiune: 300kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui seminar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Sa se calculeze un set complet de teste pentru defectul G1 b-l-1. Utilizati pentru calculul testului atat un algoritm deterministic cat si diferenta Boole-ana. Comparati rezultatele obtinute. Determinati toate celelalte defecte detectate prin testul calculat stabilind si relatia (functional echivalente sau dominante) dintre acestea si defectul considerat.
Referate similare: Nu exista seminarii similare

Pentru circuitul din figura 2.3 se considera un defect d care se caracterizeaza prin modificarea functiei portii G6 astfel incat aceasta genereaza o valoare 1 la iesire daca si numai daca ambele sale linii de intrare au fie valoarea 0, fie valoare i. Sa se gaseasca testele care detecteaza acest defectPentru circuitul din figura 2.4 gasiti:
(a) Toate testele care detecteaza defectul blocaj la zero al liniei de intrare b din poarta G1.

(b) Toate testele care detecteaza un defect scurtcircuit care induce un SAU cablat intre intrarile portii G1.Un decodificator este un circuit combinational care are n linii primare de intrare si m = 2n linii primare de iesire, etichetate (x0,x1, ...,xn-1) respectiv (z0,z1,..., Zm-1). Circuitul functioneaza astfel: Daca (a0,a1,...,an-1) este un vector binar de valori ale liniilor primare de intrare, reprezentand intregul k (2n-1 aČ" k aČ" 0) atunci zk = 1 iar zj = 0 pentru toti indicii jaȆk.

Determinati, in baza functionarii acestui dispozitiv, un set minimal complet de teste care vor detecta orice defect blocaj singular situat pe una dintre liniile primare ale circuitului.Orice defect de tip blocaj singular situat pe una din cele xi(i=0, n-1) LPI poate fi sesizat la iesire pe linia z2i.Un set minimal complet de teste care vor detecta orice defect blocaj singular situat pe una dintre liniile primare de intrare ale circuitului este S={(0...0v'), (0...v'0),..., (0v'0...0), (v'0...0)}.

20. Un multiplexor este un circuit combinational C avand n + m (m = 2n) linii primare de intrare si o singura linie primara de iesire Z. Schema bloc a acestui circuit este prezentata in figura 2.12.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7
  • pag. 8
  • pag. 9
  • pag. 10

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.