Transformata Laplace

Trimis la data: 2010-07-31 Materia: Electronica Nivel: Facultate Pagini: 8 Nota: / 10 Downloads: 11
Autor: Nicolescu Elvira Dimensiune: 74kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui seminar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Se considera circuitul din Fig. tzr.1-a, pentru care se cunosc urmatoarele elemente de circuit : R1 = 6 i, R2 = 3 i, inductivitatea bobinei L = 0.8 mH, si valoarea sursei de tensiune constanta E = 36V. La momentul t =0 comutatorul K se inchide. Determinati variatia curentului prin cele trei elemente de circuit, R2 si L, precum si variatia tensiunii pe bobina.
Referate similare: Nu exista seminarii similare

Se considera circuitul din Fig. tzr.2-a, pentru care se cunosc urmatoarele elemente de circuit : R = 5 i, valoarea capacitatii C = 1 mF si valoarea sursei de tensiune constanta E = 20V. La momentul t =0 comutatorul K trece de pe pozitia a pe pozitia b. Determinati variatia curentului prin condensator, precum si variatia tensiunii acestuia.Se considera circuitul din Fig. tzr.3-a, pentru care se cunosc urmatoarele elemente de circuit :

R = 4 i, valoarea inductivitatii L = 2 mH si valoarea sursei de tensiune constanta E = 24 V. La momentul t =0 comutatorul K trece de pe pozitia a pe pozitia b. Determinati, folosind metoda transformatei Laplace, variatia curentului prin bobina, precum si variatia tensiunii acesteia.
Se considera circuitul din Fig. tzr.4-a, in care condensatorul C1 este initial incarcat la tensiunea U0 = 25 V, iar condensatorul C2 este descarcat si elementele de circuit au valorile:

R = 2.5 i, C1 = 2 mF, C2 = 4 mF. La momentul t =0 comutatorul K se inchide. Determinati, folosind metoda transformatei Laplace, variatia tensiunii la bornele fiecarui condensator acesteia. Se considera circuitul din Fig. tzr.5-a, in care condensatorul C este initial descarcat, valoarea sursei de tensiune constanta este E = 12 V si elementele de circuit au valorile: R1 = 2 i, R2 = 4 i, C = 3 mF. La momentul t =0 comutatorul K se inchide. Determinati variatia celor trei curenti din circuit, precum si a tensiunii la bornele condensatorului.

Stiri
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.