Consiliere psihopedagogica

Nota: 9.45
Nivel: Facultate
Pagini: 11
Downloads: 19
Iata un imperativ care ne duce cu gandul ca probabil de multe ori copii nu sunt cu adevarat si suficient de mult ascultati. Cercetatorii americani au observat ca in grupurile de terapie, unde copiii sunt invitati sa vorbeasca despre problemele lor, deschiderea acestora se produce destul de dificil si aceasta pentru ca nu au fost invatati sa-si exprime sentimentele, opiniile, interesele. Chiar dupa 10-15 minute de discutii, copiii inca se simt jenati sa vorbeasca.Pentru a consilia si indruma elevii, profesorii trebuie sa dobandeasca o serie de abilitati, dintre care cea mai importanta este aceea de comunicare eficienta.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest seminar cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.