Ai ales sa descarci seminarul:

Instructiuni generale de protectia muncii

Acest referat costa 300 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Personalul si studentii care efectueaza lucrari practice in laboratoarele de oenologie (vinificatie) trebuie sa cunoasca si sa respecte normele de protectia muncii pentru prevenirea accidentelor de munca.
Astfel:Protectia personala se asigura cu ajutorul halatului, a carui purtare este obligatorie;Punerea in functiune a tuturor aparatelor actionate electric se va face numai in prezenta cadrului didactic care conduce lucrarile dupa ce s-au luat toate masurile tehnico-organizatorice necesare efectuarii lucrarilor in conditii bune;Aparatele electrice trebuie sa aiba prizele impamantate si izolare electrica perfecta. Fixarea lor in priza se face numai cu mana uscata;
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest seminar cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.