Ai ales sa descarci seminarul:

Potentialul turistic a Rusiei

Acest referat costa 100 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Este un complex fortificat care include Palatele Kremlinului si Catedralele Kremlinului care domina Piata Rosie din Moscova. Complexul serveste ca resedinta oficiala si ca principal loc de munca al Presedintelui Federatiei Ruse.Din istoria Kremlinului.Aici s-au aflat primele asezari din zona Dealului Borovitchi.Denumirea pe care o poarta acum Kremlinul el a obtinut-o in anul 1331 fiind o fortareata.Apoi in secolul XV-lea, Printul Ivan cel Mare a organizat reconstructia Kremlinului, invitand un mare numar de vestiti constructori din Italia, printre ei aflandu-se si arhitectul Aristotile Fioravanti.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest seminar cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.