Ai ales sa descarci seminarul:

Probleme mecanica

Acest referat costa 100 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Sa se stabileasca sistemul de productie predominant in care se incadreaza procesul industrial de prelucrare mecanica a reperului (g), cunoscandu-se urmatoarele date:Cantitatea anuala de produse Nj din fiecare sortiment (j), in componenta carora intra piese de tipul (g) si numarul de piese (q) pe produs:NI = 4.000 produse/an; NII = 15.000 produse/an; NIII = 500 produse/an;q1 = 2 piese/produs; qII = 4 piese/produs; qiii = 3 piese /produs; Cantitatea anuala totala de piese de schimb:
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest seminar cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.